Kunstgras

Bij HEJA kunt u ook terecht voor al uw kunstgras wensen. Met de voortgang van de laatste jaren is kunstgras allang niet meer ruw en plastic van uiterlijk. Daarom genoeg redenen om kunstgras te overwegen voor uw tuin. Bij ons op locatie kunt u veel verschillende soorten kunstgras zien, dus maak snel een afspraak!

Waarom zou u voor kunstgras kiezen?

Onderhoudsarm: in tegenstelling tot natuurgras hoeft kunstgras niet te worden bewaterd, gemaaid of bemest en is er dus zeer weinig onderhoud nodig. Dit kan u tijd en geld besparen, en het kan ook helpen om uw impact op het milieu te verminderen.

Duurzaam: Kunstgras is gemaakt van duurzame materialen, dus het kan vele jaren meegaan met de juiste installatie en onderhoud. Natuurgras moet daarentegen mogelijk regelmatig worden vervangen, vooral als er vaak op wordt gelopen.

Veilig en comfortabel: kunstgras is zacht en veerkrachtig, en biedt daarmee een veilig en comfortabel oppervlak waarop mensen kunnen lopen, spelen en ontspannen. Het heeft ook een goede afvoer, zodat het niet drassig of modderig wordt, zelfs niet na hevige regenval.

Aantrekkelijk: kunstgras kan in verschillende kleuren en stijlen worden gemaakt, zodat het kan worden aangepast aan de landschapsarchitectuur van uw huis of aan uw persoonlijke voorkeuren. Het blijft ook het hele jaar door groen en weelderig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het bruin of vlekkerig wordt.

Over het algemeen kan kunstgras een geweldige optie zijn voor mensen die een mooi, onderhoudsarm gazon willen hebben zonder de tijd en moeite die nodig is om natuurgras te onderhouden.